اجرا ورق کامپوزیت

كامپوزيت نما

ورق های کامپوزیت از جمله مصالح پیشرفته معماری مدرن می باشدکه بیش از پیش مورد توجه طراحان و مجریان ساختمان قرارگرفته و استقبال و کاربری فراوان این محصول بعنوان یکی از مصالح مورد استفاده در نمای ساختمانها بیانگر، کیفیت مناسب و عدم وجود هرگونه محدودیت در طراحی و اجرای آن میباشد.. همانطور که از نام این محصول پیداست، ورق کامپوزیت آلومینیوم، ماده ای مرکب است که از ۲ لایه آلومینیوم و یک لایه پلاستیک در وسط از نوع پلی اتیلن می باشد تشکیل شده است. نظر به اینکه این محصول جزء مصالح صنعتی و تولید کارخانجات است بسیاری از خواص مصالح طبیعی نظیر سنگ و چوب درآن بهبود بخشیده شده است. این محصول در برابر شرایط جوی و اشعه ماوراء بنفش و همچنین شرایط اسیدی و قلیایی قوي آلودگی ها و خوردگی و رنگ پریدگی در صورتی که از رزين PVDF استفاده شود مقاومت فوق العاده ای از خود بروز مي دهد.و سالیان متمادی بدون تغییر، خواص ظاهری و فنی خود را حفظ می کند. همچنین از لحاظ مکانیکی، خاصیت ارتجاعی و انعطاف پذیری عالی ورق ها برخلاف مصالح ديگر امکان تغییر شکل به هر فرم دلخواه را مي دهد. همچنین این محصول در رنگ ها و طرح های بسیار متنوع تولید می شود. علاوه بر رنگ های موجود در طبیعت، می تواند به شکل انواع سنگ، چوب و حتی طیف های متفاوت رنگ برحسب زاویه تابش نور و هرآنچه که بتوان تصور نمود توليد شود.

مزایای نمای کامپوزیت آلومینیوم:

1. وزن بسیار سبک، هر متر مربع ورق کامپوزیت تنها 5.4 کیلوگرم وزن دارد با در نظر گرفتن وزن پروفیل های زیر سازی وزن نهایی هر متر مربع 9 کیلوگرم می باشد.
2ورق کامپوزیت آلومینیوم از لایه های آلومینیوم و پلی اتیلن تشکیل شده و در برابر عوامل جوی، رطوبت، اشعه های خورشید بیشترین پایداری را دارد.ماندگاری کامپوزیت از نمای سنگ ( که با نفوذ رطوبت در خلل و فرج و لا به لای آن و یخ زدن، باعث خرد شدن آن درطولانی مدت می گردد) بیشتر است.

3. اجرای طرح ها ی مختلف شامل بُعد ها و قوس ها امکانپذیر است.
4. با توجه ضریب نفوذ حرارتی کم پلی اتیلن و محبوس شدن مقداری هوا در پشت نما، در صورت اجرای صحیح عایق حرارتی خوبی محسوب می گردد.
5. با توجه به انعطاف پذیر بودن آن، نمی شکند، سقوط نمی کند و در کل حادثه ساز و خطر آفرین نیست.
6. سريع الاجرا بوده و اجرای آن بصورت خشک است. در حین اجرا ریخت و پاش ندارد.
7. در هر مکانی می توان آن را استفاده کرد از دکوراسیون داخلی گرفته تا زیر سقف ها و تاسيسات توكار،دريچه كولر و...
8. پرت و مانده پانل کامپوزیت کاملا" بازیافت شده و آلودگی زیست محیطی ایجاد نمی کند.
9. فلز آلومینیوم جزو فلزات نیمه گران بها محسوب می گردد و ارزش آن در طول زمان افزاییش می یابد، استفاده ازنمای کامپوزیت (و یا هر گونه استفاده دیگر از این فلز)نوعی سرماه گذاری برای نسل آینده می باشد.

نمای کامپوزیت به چندين روش اجرا ميشود كه برخي از روشهاي متداول آن به صورت ذيل ميباشد:


1. روش ثابت (Fixing )----- استاندارد
2. روش ریلی (Hanging) ----- استاندارد
3. فریم (H,L)----- معمول
4 .كلمپ----- معمول

سيستم اجراي نماي آلومينيومي به شرح زير مي باشد:

Fixing:

در این روش ورق های کامپوزیت بعد از برش و مونتاژ به صورت ثابت با پیچ ویا بر روی زیر سازی متصل شده که از لحاظ اجرایی بسیار ساده و سبک می باشد و از سرعت بالایی در نصب بر خوردار است که برای مصالح زیرسازی آن می توان از پروفیل های قوطی آهنی یا آلومینیمی استفاده کرد.در بین فاصله ورق های نصب شده جهت ایجاد نمایی زیباتر و ضد آب شدن نما از چسب سیلیکون و دزدگیر های لاستیکی استفاده می گردد.

Hanging:

در اين سيستم كه بهترين نوع استاندارد نصب مي باشد پروفيل هاي اصلي كه ناودان آلومينيومي مي باشند توسط نبشي هايي كه داراي سوراخ هاي لوبيايي شكل مي باشد به براكت هاي فلزي كه روي صفحات پليت،با شاسي جوش شده اند پيچ و مهره مي شوند و ناوداني هاي كوجك كه داراي پين فلزي ضد زنگ مي باشد درون ناوداني اصلي قرار ميگيرند ورق هاي كاست شده به صورت پازل بروي پين بچه ناوداني قرار ميگيرند.

برای تماس مستقیم و دریافت پشتیبانی از طریق گروه تولـیدی طــلوع فرم مندرج در لینک روبرو را به دقت پرنمایید.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای گروه تولـیدی طــلوع محفوظ می باشد.

All rights reserved © www.TolooBond.Com